logo

deutsch
english
francais
castellano
nederlands
        Ideeen                    Kunst 
  Concepten         Dysphoria Mundi         Corona Kunst
       

Het Tigersquirrel Kollektiv is een losse samenwerking van fictieve persoonlijkheden en reële mensen. Zij drukken vrij hun creativiteit uit. Let op: De fictieve persoonlijkheden staan duidelijk op de voorgrond en de reële mensen resteren op de achtergrond.


Opmerkingen, vraagen, ideeën en bestellingen naar: Ingrid-van-Slaghoorn@tigersquirrel.euHet Tigersquirrel Kollektiv:


Tigersquirrel

Tigersquirrel
 
 Inspiratiebron, muze en notendief van het Kollektiv 
- tijger eekhoorn
- altijd nieuwsgierig en hongerig
- kwam tijdens een zoektocht naar noten in een handtas plots hierheen
Golem Hevea y Latón
Golem Hevea y Latón

Dienst doende koekenblik

van het Kollektiv
 Kwam op deze wereld in een kelder van de gezamenlijke woning van de oude Frank N. Stein en Ingrid van Slaghoorn. Met behulp van een magisch drankje, welk het koppel gestolen had van Professor Schaber-Nack, kwam deze chimaera van Frank n’Further en Maria van Metropolis tot leven. De buitenissige vreugde over deze gebeurtenis was te veel voor het oude hart van Frank N. Stein die daarop zijn laatste adem uitblies.
Nuur Schaber-Nack

Prof.  Mag. Nuur Schaber - Nack
 
Wetenschappelijk adviseur
van het Kollektiv
 Op een mistige dinsdag namiddag in zijn van roet zwartgeblakerde torenkamer van de onzichtbare universiteit van Ankh Morpork dronk de vermoeide Professor een kopje tee. Daarvan uitgaande dat hij een klontje suiker in handen hield gooide hij zijn gom in het versbereide magische brouwsel en dronk het helemaal op. Een wormgat opende zich en met vonken en roet en de gewaardeerde Professor verdween. Aangetrokken door het lawaai vonden zijn studenten alleen een leeg tee kopje en een klontje suiker.
Ingrid van Slaghoorn
Ingrid van Slaghoorn
 
Persvoorlichter van het Kollektiv
      ook bij:
 

FB      Instagram
 - Geboren in het jaar 2628. Na een komeetachtige carrière wordt zij lid van het programma ter verbetering van de geschiedenis van het zonnesysteem.
- Zij werd voor de correctie van de geschiedenis naar de middeleeuwen gestuurd en van daar wegens fout gedrag (oprichting van een heksencorps) naar onze tijd verbannen.
- Haar poging om met behulp van een chimaera van Frank n'Further en Maria van Metropolis een reis “Back to the future” te maken is tot nu niet gelukt.
- Toen zij ter verbanning naar de tijdmachine gebracht werd zocht een tijger eekhoorn in haar handtas naar nootjes.

Marquis de Mimi

Marquis de Mimi
 
Manusje-van-alles    en dienstmeisje

van het Kollektiv
 Hij werd door het programma ter verbetering van de geschiedenis van het zonnesysteem naar het achttiende eeuw in Frankrijk gestuurd. Later werd hij omwille van diverse uitspattingen weer teruggehaald. Ter resocialisatie moest hij in een gen en hormoon therapie in een gesloten inrichting ondergaan.
Voor het einde onttrok hij zich aan deze maatregel door naar onze tijd te vluchten. Hij heeft nog steeds een hang naar Franse adel titels.